NAV

En första vecka.

​Den första vecka på en stenhantverks utbildning, vad gör man då? Jo, man går ut i landskap och stads miljö. Och vi letar efter stenhantverk. Hur ser det ut? Och varför just så? Varför har man använd sten, och inte beton? Hur har stenhuggaren egentligen tänkt? Vad är skillnad mellan stenhantverk och konst utförd i sten?

Och just här, i Bohuslän finns så otroligt mycket att titta på och utforska. Här fanns förr i tiden många stenhuggerier och traditionen av stenhantverket lever fortfarende kvar.

En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka. En första vecka.

Grebbestads folkhögskola

läsår 2016/2017

stenhantverk.org
oberoende och informativ